People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tiedän sä tuut vielä vastaan


Siitä huolimatta, että vihaan aikasia aamuja ja mul oli vaikeuksia nousta yheksältä sängystä (sohvalta), ni kaipaan sitä mediakurssia jo nyt. Porukka oli mukavaa, vaikka jostain syystä en päässykkään niiden mukaan silleen kunnolla. Tällä kertaa jopa ihan oikeesti yritin tutustua ja ängetä mukaan, mut must tuntuu, et niiden ympärillä oli joku kupla jonka sisään ei päässy.
Yritin sitte porukkaan kuulumisen sijaan keskittyä kurssisisältöön ja kirjotin ton kurssin blogiinki yhen tekstin. Sit kirjotin Länsiväylään tekstin johon yks niistä ohjaajista ihastu ihan kunnolla. Olin oikeestaan aika ylpee siitä tekstistä, koska se oli tositarina yksinäisyydestä ja ekaa kertaa kirjotin sen tarinan muotoon. Siten se sai lisää ulottuvuutta.
Siitä kurssista vielä sen verran, et mulle jäi aika haikee fiilis, ku muut jäi sinne ja meikä lähti vähän ennen neljää hakemaan mautoa, jotta ehin ennen viittä sen hakemaan.

Anyway, seuraavat asiat on sit Pariisin matka ja 1.-12.7 kesäduuni Alepassa. Ja se täydennyshaku.
Puhuin eilen mun opon kanssa ja tultiin siihen tulokseen, et jos täydennyshaussa ei onnista, ni haen sitte Eiran aikuislukioon suorittamaan muutamia ysikursseja, eli siis käyn korottelemassa joitaki numeroita vielä. Siin olis meikän ns. viimenen mahollisuus.

Tässä vielä muutama kuva sieltä mediakurssilta.










Kiitos vielä tästä viikosta Onni, Janne, Miksu & Nora ♥ (+ Juho & Anastassia) sekä ohjaajat!

2 kommenttia:

  1. kivan näkösellä mediakurssilla oot ollut (: mis toi pidettiin? onks sun teksti ollut jo Länsiväylässä, mä haluisin lukee sen?
    Kyl sä lukioon viel pääset (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mun teksti ei tuu niinku suoraan Länsiväylään vaan tänne: http://www.lansivayla.fi/kumppanit & ei näköjään ole vielä tullut (:
      Se kurssi pidettiin Karakallion nuorisotalolla ja kiitos!

      Poista