People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

torstai 13. kesäkuuta 2013

It can't always go as planned

Saan vihdoin mauton takasin ens maanantaina ja voi herraisä ku oon onnellinen siitä <3
Voisin selittää kaikkee turhaa paskaa, mut en jaksanu vastata teijän kommentteihin tossa edellisessä postauksessa, ni ilmotan nyt kaikille yhteisesti täs: En päässyt lukioon tänä(kään) vuonna!


Totta kai mua ottaa pannuun aivan saatanasti, mut omapahan oli vikani, ku en jaksanu lukee kympillä, vaikka numeroiden korottamiseen oli erittäin hyvä mahdollisuus. Apollon yhteiskoulun lukioon olisin päässy keskiarvon puolesta, mut olin just siinä alimman keskiarvon rajalla ja jäin sitte ulos niistä valinnoista. Nyt vaan suunta kohti tulevaa ja toivottavasti täydennyshaussa onnistaa. Muuten se olis iltalukio ja muutaman ysikurssin suorittaminen.

9 kommenttia:

  1. älä stressaa :) voi tehä ihan hyvääki pitää vähän taukoo josko sit kiinnostais enemmän! :) sul on koko elämä aikaa valmistuu ylioppilaaks ja opiskella ammatti, turha sitä on näin nuorena viel murehtia :)

    VastaaPoista
  2. Dont worry be happy! Maailma ei kaadu tähän oot nuori ja aikaa opiskella! Ja sinnikkyys palkitaan joten nyt suunnitelmaa tekemään ja taistele unelmas eteen!! Mut nauti kesästä ja sitten uudella tarmolla eteenpäin syksyn tullessa ! :) Ps. mites se koulu jossa kävit 10 luokkaa haitko sinne ollenkaan? Olisitko päässyt sinne? Jos et hakenut sinne miksi et? Anteeksi tämä tenttaaminen, mutta olisi kiva tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sen neljänneks, mutta en päässy sinnekkään :/
      Sinne olisin loppujen lopuks varmaan mieluiten kuitenki menny.

      Poista
  3. Heiii ootan innolla uutta postausta! Ois kiva saada jotain kivoja kuvia sun ottamana ja ittestäski ois kiva nähä kuvii :) olet kaunis! ja ihana blogi! Hyvää kesää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos!
      No mun siskolla oli kamera mukana heppaleirillä tän viikon, ni en pystyny ottamaan kuvia, mut lupaan ottaa jotain nättejä kuvia heti ku säät taas suosii ;)

      Poista
  4. Mikset hakenut Masalan lukioon ? Sinnehän on alempi keskiarvo kun apolloon ja eikös se ole lähempänäkin ? Sinne ei ihmisiä hirveästi tietääkseni hae, joten oletan että olisit sinne päässyt, jos olisit hakenut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apolloon pääsen helpommin mopoautolla, eikä Masala ole minua lähempänä. Masalan lukion keskiarvoraja on korkeampi kuin Apollossa.
      Joten Apollon suuntaan kallistun yhä.

      Poista
  5. itse oon yhdessä suomen parhaista (yo-kirjotusten perusteella) lukioista, ja tänne pääsee KAIKKI ketkä haluaa koska ei oo ollenkaan keskiarvorajoja, toisaalta ei tää taida sua hirveesti auttaa ku kyseinen lukio on toisella puolen suomea :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin nää pääkaupunkiseudun lukiot on keskiarvoltaan vähän sellasia, et niihin ei noinvaan pääse.

      Poista