People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Big Secret Revealed


Musta tuntuu, et KUKAAN teistä ei tienny tätä jo valmiiks.
Kyllä! Katson animea & luen mangaa.

Saatan menettää lukijoita tän paljastuksen takia, mut aattelin, et haluun kertoo teille tämän. Oon puhunu mun masennuksesta, viiltelystä, musiikkimausta, diabeteksesta, jokapäiväisestä elämästä.. Mut kaikki ne päivät jollon en tee mitään ja istun vaan himassa.. Mä fangirlaan jonkun täysin turhanpäiväisen animen takia. Sekoilen Tumblrissa ja hihittelen ku joku 8v pikkutyttö. Tää on jotain sellasta, joka pitää mut kasassa.
En ees enää muista mikä oli se anime, jonka katoin ihan ekaks. Se oli todennäkösesti joku täysin normaali, enkä varmaankaan kuolannu sitä kattoessa seksikkäiden Bishie-poikien takia. Kattokaa sit noi linkit, koska teille nää mun käyttämät termit on varmaan ihan outoja.

Monella on animen katsojista sellanen käsitys, että ne on jollain tasolla sekopäisiä. Näin ei itseasiassa ole. Tää fanitus on täysin samaa tasoa, ku esim. teidän joidenki fanitus Justin Bieberiä kohtaan. Eronahan tässä on se, että koska animessa tai mangassa esiintyvät henkilöt ovat fiktiivisiä, me emme unelmoi seksistä heidän kanssaan.
Tää nyt on vähän tällanen mun "guilty pleasure", koska en huutele kaupungilla katsovani animea tai lukevani mangaa, koska ihmisillä on kauheet ennakkoluulot sellasia ihmisiä kohtaan. Ja sit se et minkälaista animea katon, ni ei kuulu teille. Hehheh. Voin sen kuitenki sanoa, et katon turhan paljon sellasia, joissa on silmää miellyttäviä miespuolisia henkilöitä.

Järkytin teitä nyt varmaan tarpeeks, joten sit vaan kommenttia tiskiin. Anonyymina on varmaan helpompi tunnustaa katsovansa animea.

I have too much freetime.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti