People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

torstai 21. maaliskuuta 2013

"Nostan sinut jalustalle ja teen hyvän teon" - Mielipidekirjoitus

Tämä on mielipidekirjoitus asiasta, joka tuli tänään ilmi. Tarkoitukseni ei ole loukata ketään, mutta koska kirjoitan tästä aiheesta hyvin intohimoisesti, joku saattaa loukkaantua. Tämä on kuitenkin minun henkilökohtainen mielipiteeni ja toivon teidän kunnioittavan sitä.

Alussa tuo teksti, koska jotkut eivät tunnu ymmärtävän asiaa. Sitten aiheeseen.

Miksi joitakin ihmisiä nostetaan jalustalle?
Tänään törmäsin kyseiseen aiheeseen ihan sattumalta herättyäni neljän tunnin päiväuniltani erittäin virkeänä ja hyväntuulisena. No se siitä hyväntuulisuudesta, sillä törmäsin erääseen julkaisuun facebookissa jossa yksi henkilö nostettiin jalustalle, kaikkien muiden yläpuolelle. Hänestä tehtiin suorastaan Belieberistä paras ja se, joka ansaitsee "eniten" nähdä Justinin.
Ennenku käsitätte väärin; On hienoa, että ihmiset haluavat auttaa jotakuta toista toteuttamaan unelmansa sen sijaan, että ajattelisivat omaa napaansa, mutta "Tiiän, että täällä on yks tyttö joka oikeesti haluaa sitä, enemmän !" - Mikä luokitellaan sellaseksi, että haluaa jotain enemmän? Tiedän, että täällä Suomessa on parikin sellaista tyyppiä, jotka ottaisivat vaikka syövän, jotta he pääsisivät tapaamaan Justinia (ookoo, tiiän, et toi on oikeesti TODELLA liiallisuuksiin menemistä), mutta mun pointti on tässä se, että melkein kaikki meistä ajattelevat haluavansa jotain asiaa enemmän kuin toiset. Ja tässä kyseisessä Belieber -fandomissa jatkuvasti hehkutetaan, kuinka kaikki ovat samanarvoisia. Mutta ovatko kaikki sitä oikeasti?

Ajatushan on alunperin kaunis ; "Haluan auttaa hyvän ystäväni tapaamaan Justinia, sillä hän on auttanut minua ja muita vaikeina aikoina". Tosiasiahan on, että minä en oikeastaan tunne kyseessä olevia ihmisiä, enkä tiedä mitä "esiripun takana" on tapahtunut. Jos tarkastellaan asiaa toiselta kannalta, eivät hekään tiedä kuinka paljon verta, hikeä ja kyyneliä muut Belieberit ovat Justinin takia vuodattaneet. En voi käyttää itseäni esimerkkinä, koska silloin minut luokiteltaisi välittömästi itserakkaaksi paskaksi (vaikka olette varmaankin jo tehneet niin), mutta sen voin sanoa, että maailmassa, jopa Suomessa, on ihmisiä, joiden tiedän tehneen kaikkensa päästäkseen pelkästään keikalle - vaikka kauimmaiseen yläkatsomoon - vain nähdäkseen monivuotisen idolinsa.
Loppujen lopuksi voin vain todeta, että ajatus on kaunis, mutta välttääkseni eturistiriidat, jätän osallistumatta säilyttääkseni Twitterini spam -puhtaana. Ja vielä se, että olen itsekkin ollut Justinin vierellä "since that With You cover", joten eikö minullakin olisi oikeus tavata hänet?


Tästä tulee paskaa niskaan, mutta olen varautunut siihen henkisesti. Oikeesti en oo varautunu ja tunnen KAUHIAN piston syämmessäni jos joku miulle vittuilee tästä :( Okei, I need to get real.
Menen aloittamaan jatkamaan tuota Wienin kongressista kertovaa esseetäni. Sit olis vielä se yks äikän projekti ja kielenhuoltomoniste ja mulle alkaa tulemaan ihan tosissaan kiire niiden kanssa.

14 kommenttia:

  1. joo vittu mitä paskan jauhantaa ihan oikeesti, herää jo todellisuuteen!

    VastaaPoista
  2. tää oikeesti oli nii totta!!!!! en tajuu miks just hän sais sen m&g koska oikeesti siel ryhmäs on ihmisii ketkä taistelee itsemurhaa vastaa koska kaikki vaa haukkuu niitä, eikä niil oo ketää kenelle puhuu, eiks ne enemmän ansaitsis sen m&g ku hän? anteeks #nohate

    VastaaPoista
  3. mietin kaks kertaa et pitäiskö kirjottaa kommentti anona VAI tällai "julkisena" koska tuntuu että paskaa tippuu niskaa heti :D mutta siis täs postaukses on mun ajatukset sanoina.
    vaik mulle se on perjaatteessa ihan se ja sama et saaks kyseinene henkilö sen ILMASEN M&G LIPUN (!!!!) nii silti rupee ärsyttää koska itekki tiiän vaik kuinka monta ihmistä jotka sen M&G lipun ansaitsis enemmänki ku se kyseinen henkilö jolle yritetää ilmasta lippua saaha... nojoo ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et joku on samaa mieltä, ku mulle tuli heti sellanen fiilis, et mut puukotetaan tän tekstin jälkeen, mut mun oli pakko päästä vaan jakamaan ajatuksiani. Toki täst on jo tullu paskaa niskaan, mut se on vaan kestettävä.
      Ja joo, tiiän ite kans monta, jotka ansaitsisi sen tapaamisen.

      Poista
  4. Sori ku oon tietämätön mutta mikä on M&G lippu?

    VastaaPoista
  5. Onks toi iha normaalii enää olla noi pakkomieltyny yhtee ihmisii?:D haloo älä valita yhen ihmisen jalustalle nostamist ku etteks te oo perjaattees tehny saman tällle bieberille?

    VastaaPoista