People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

maanantai 6. tammikuuta 2014

Elokuvakriitikot

"Odottelin uusinta 'Episodi'-lehteä kuukausittain innoissani, koska siinä oli aina hyviä leffa-arvosteluja ja -vinkkejä.
Jossain vaiheessa mun suosikkileffoille alko tulemaan jatko-osia ja niiden arvosteluja lukiessani mun kiinnostus koko lehteä kohtaan lopahti.
Kyllästyin lukemaan paskaa hyvistä leffoista ja hirveetä ylistystä täysin epäonnistuneista rainoista"

Tästä pienestä Jeremy Sumpteristaki on kasvanu helvetin hyvännäkönen jätkä ^_^

Taneli Topelius - tuo Iltasanomien puusilmäinen elokuvakriitikko.

Kuinkakohan monta kertaa joku hänen arvostelujaan lukenut ihminen on jättänyt jonkun mestariteoksen kattomatta?
Ihan ensimmäiseks voisin nostaa tässä vaiheessa oman käteni pystyyn.

Luettuani joskus vuoden 2011 puolivälissä miehen arvostelun tosta 'Thor'in ykkösosasta, totesin, et sitä on turha mennä kattomaan.
"Filmi vitsailee kaikkivoipaisuuteen tottuneen Thorin ja nykyaikaisen arjen törmäämiselle, mutta vahvan juonen puuttuessa seikkailu ei pääse koskaan kunnolla alkamaan."

Eilen kuitenki päätin, että nyt katon sen leffan, vaikka oliski kuinka paska tahansa. Kuinka hassusti sattuikaan; Rakastuin leffaan välittömästi ja metsästin kakkososan netistä (siitäkin huolimatta, et sen laatu oli ihan järkyttävä..)

Saatoin rakastua niihin leffoihin vähän liikaa...
Satuin törmäämään erällä keskustelupalstalla viestiin, johon oli linkattu jälleen Iltasanomien arvostelu. Tällä kertaa uhrina oli uusin Hobitti, jota olin odottanu malttamattomasti vuoden verran.

Ihmisiä on erilaisia ja kaikilla on oma makunsa, mut elokuvakriitikkojen pitäis pystyä kattomaan elokuvia täysin puolueettomina. Usein niin ei ole.
Monesti huomaan lukevani jotain arvostelua joltain kriitikolta ja sit jos luen muita saman kriitikon arvosteluja saman genren leffoista, huomaa selkeesti henkilön oman henkilökohtaisen mielipiteen kyseistä genreä kohtaan.

Sellasta aukomista tänään.

8 kommenttia:

  1. ompa vitun ruma piirrustus, varjostukset päin vittua, ja mikä tota "korvaa" vaivaa........?? kellään ei oo tommosii tönkkö kulmakarvoi, hiukset on aivan hirveet, ei yhtää normaalin näköset, ja toi paita?? en osaa sanoo onko se joku huppari vai jotain aivan muuta... harjottele piirtää ennenku nettii laitat ni ei tarvi hävetä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt tiiä pitäiskö mun itkee vai nauraa tälle sun kommentilles.
      Aika mielenkiintonen mielipide ottaen huomioon, että oot anonyymi, etkä todennäkösesti osaa ite piirtää tikku-ukkoa kummempaa teosta. Piirrä jotain tajunnanräjäyttävää ja linkkaa tänne, ni pystyn ottamaan sut tosissaan.

      Poista
    2. http://data3.whicdn.com/images/94846919/large.jpg
      siinä mun väserrys, että kyllä täällä ruudun toisella puolella osataan piirtää, mutta siellä puolen.... en olis nii varma

      Poista
    3. En menis vannoo, et toi on sun työs.
      Jostain syystä ton työn tekijä nimittäin asuu Koreassa. Jos asut siellä, ni sitte.

      Poista
    4. Haha :D mistä muka päättelet ett asun koreassa... ei helvetti oot tyhmä

      Poista
    5. Satuin löytämään ton kuvan alkuperäsen tekijän ja hän asuu siellä.

      Poista
  2. Voi luoja!! Tuo piirroksesi on aivan mahtava ja todella upeasti piirretty yksityiskohdat! :o muista ettet ikinä anna muiden negatiivisten kommenttien vaikuttaa itseesi millään lailla! :) Tsemppiä tulevalle vuodelle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä annakkaan :)
      Kiitos kovasti kommentista ja hyvää vuodenalkua sulle!

      Poista