People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

tiistai 28. toukokuuta 2013

Dr. Gregory House at your service

Oon viimeset pari päivää vaan istunu telkkarin ääressä ja pitäny kunnon House maratonia. Alotin kolmannesta kaudesta, koska en jaksanu kattoo kahta ekaa. Nyt istun täällä tuijottamassa viidennen kauden vikoja jaksoja.
Samalla rukoilen, että voisin palata ajassa taaksepäin ja tehä jotain mun arvosanoille. Oon lievästi sanottuna vitunmoisessa kusessa ton lukiohomman kanssa.

House on varmaan meikäläisen lempisarja koko television historiassa. Siinä vaan on niin paljon asiaa, sarkasmia ja just sopivasti romantiikkaa. Vertasin sitä joskus Greyn Anatomiaan ja totesin, et tykkään tästä sarjasta enemmän just sen takia, et täs on lääkärisarjoihin kuuluvia tapauksia eikä pelkkää suhteiden selvittelyä. En edelleenkään haluu uskoa sitä, et tää sarja on loppunu. Kahdeksanteen kauteen.

Asiasta viidenteen: Teen varmaan joku päivä jonkun älyttömän kilometripostauksen "hiekka-/sorapilluista", yleisestä vittuilusta, valittamisesta ja kaikesta muusta mikä on älyttömän vituttavaa. Yks on ainaki se, että mulle valitetaan kommentteihin vastaamatta jättämisestä ja siitä, etten julkase niitä. En ala tässä selittämään kaikkea auki, joten odottakaa postausta.

1 kommentti:

  1. House on must tosi siistii (: yks omist lempparest ehottamasti. Kyl sä lukioon meet tsemppii!

    VastaaPoista