People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

When the sun shines it will shine out the clearer



En oo (jostain tuntemattomasta syystä) vieläkään päässy yli siitä Hobitti -kirjan lopusta. Kaiken lisäks Gandalf on viisas mies ja oon lukenu sen hienoja lausahduksia (jotka taitaa suurin osa olla Tolikienin omia?).

Mitä mun ja Fannyn suunitelmiin tulee, voisin tässä vähän valaista asiaa, koska en muista kirjottaneeni niistä mitään(?)
Eli; Alkuperäinen tarkoituksemme oli matkustaa heinäkuussa 2014 Uuteen Seelantiin viimisen Hobitti -leffan ensi-iltaan. Suuniteltiin kaikki jo valmiiks, kuinka me nukutaan sen punasen maton reunalla makuupusseissa, jotta saadaan kunnon näköyhteys näyttelijöihin. Inspiraatio tähän suunitelmaan tuli TÄSTÄ hemmetin videosta jonka aikana itkin.. Nojoo, en ees laskenu. No ne suunitelmat sit vähän kariutu, koska lennot sinne maksaa 1 500€ per henkilö, joten tuotaa..... Ellei me voiteta lotossa pääpottia, ni toi plani on tällä hetkellä "on hold".
Voi että oon jälleen viisas! Keksin nimittäin tänään, että me mennään Lontooseen! Halvemmat lennot, halvempi majoitus, heinäkuinen lämmin ilma ja siellä on ne näyttelijätki! +Peter Jackson jota haluun halata itkien ja kiittää siitä, et se on tehny niistä leffoista niin uskomattomia!
That's my plan!

Palautan nyt pääni alas pilvistä ja kerron teille vähän tän päivän tapahtumista.
Ensinnäkin ; Happy birthday ORLANDO BLOOM <3
Herranjestas, Orlando on oikeesti jo 36 -vuotias, vaikka muistan edelleen sen päivän, ku se täytti 30 ja minä +Fanny riehuttiin himassa ja oltiin ihan "hihhih" -fiiliksillä. Olin 10v ja Fanny 8v.

Menin nukkumaan viime yönä liian myöhään ja heräsin aamulla.. iltapäivällä joskus kahen aikaan. 14.20 isi tuli koputtamaan ovelle, et nyt se tuli hakemaan meitä sinne niille syömään. No arvatkaa olinko luullu, et se ilmottaa, ku se on tulossa :''D? No siitä sitte noustiin systerin kanssa ylös aika vauhdilla ja puettiin nopeesti päälle, ettei isin tartteis odottaa niin pitkään venaamassa meitä sen autossa.
Ruokailun jälkeen me mentiin kauppaan, koska minä ja Fanny ei todellakaan jakseta raahata kauppakasseja dösässä, varsinki, ku meijän rakas bussi kulkee tasan kerran tunnissa viikonloppusin ja kello kuuden jälkeen -_-' No meillä oli ihan 10€ fyrggaa, joten isi ystävällisesti (<3) makso meijän ostokset ja heitti meijät vielä himaan sen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti