People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Shitty Saturday

En oo pariin vuorokauteen postannu, koska ei oo ollu mitään postattavaa. Oon kattonu yhtä sarjaa netistä ja ALL THESE FEELS. Ei siitä sen enempää.

Eilen olin ekaa kertaa Stadissa illalla(/yöllä stna), koska oltiin systerin kanssa Gloriassa "Annyeong!Party X Lumination" -nimisessä tapahtumassa, missä soitettiin pelkästään K-Poppia (Korealainen Pop, senkin sivistymättömät passsssssssss...). Me mentiin sinne illalla joskus varttia yli seittemän aikaan. Mutsi oli kattomassa Poets Of The Fall'ia siinä lähellä ja sovittiin, et tavataan yheltä autolla. No vittu sitte POTF oli myöhässä vissiin ainaki kahen tunnin verran (niiden piti alottaa kymmeneltä soittaminen ja ne alotti kaheltatoista) ja minä + systeri päätettiin varttia vaille yhen aikaan, et ei me mitään jakseta siel istuu, ku meno alko hidastuu ja porukat vähenty. Lähettiin siitä sitte ulos ja taksia metsästämään.

Tähän selvennys, et ensin aateltiin kävellä Steissille, ottaa siit juna Centtiin ja siitä 86, jolla päästäis himaan.
No sit päätettiin, et otetaan taksi, ku meikäläisellä oli kerranki fyrkkaa. Koska minä en luota pankkikorttiini pätkän vertaa, enkä halunnu, et siinä keskellä ei mitään mun kortti rupeis oikuttelemaan, ni päätettiin metsästää pankkiautomaatti. Sitä ennen kuitenki kävästiin mäkissä, koska se sattu olemaan auki. No sitte istuttiin ihan tyytyväisinä syömässä ja joku helvetin spurgu tuli mun viereen istumaan. Sanoisinki, et pelotti aika vitusti. Me sitte systerin kanssa syötiin vitun nopeesti ja se ukko meinas käydä muhun käsiks, ku menin sen ja pöydän välistä, jotta pääsin pois. Aika nopeesti lähettiin juoksemaan ja onneks siin ovel oli just järjestyksenvalvoja, joka sit meni sen ukon luokse.
Tästä sitte jatkettiin ekalle automaatille ja katottiin, et tien toisel puolel oli ihan kiva jono niit taksei, minkä sit olis voinu siit napata. Eka automaatti EI TIETENKÄÄN toiminu ja kaiken lisäks me jonotettiin 10 minuuttia, plussana se, et siinä meijän takana oli joku 7 kännistä kolmekymppistä ukkoa, jotka räkätti ja kiroili.
Seuraava automaatti oli jonkun 600 metrin päässä ja siinä oli taksitolppa, mis oli kans taksei ihan kunnon jono. Se automaatti toimi ja sain rahat ulos. Oltiin just menos yhteen taksiin, ku joku vitun liikemies nappas sen ja me jouduttiin menemään yhteen taksiin mis oli maahanmuuttajakuski. En mä muuten, mut pelkäsin, et se ei osaa ajaa - ja näin käviki. Se meinas ajaa ojaan pari kertaa, vaihto kaistaa näyttämättä vilkkua ja kolereitaki meinas tulla. Lopulta päästiin himaan joskus kolmen aikaan ja oltiin systerin kans aika VITUN väsyneitä.

Se siitä sitte ja tällanen oli meikän eka "Koe Stadi yöaikaan" -elämys.

3 kommenttia:

  1. Äitisi oli nyt kyllä vähän erehtynyt :) POTF ei nimittäin ollut pätkääkään myöhässä :) Minkäänlaista soittoaikaa ei oltu edes ilmoitettu missään - sitävastoin oli kyllä ilmoitettu että *klubin ovet* aukeavat klo 22.00 :)
    Virgin Oilin tyyppisissä klubeissa keikat alkavat miltei aina vasta puolen yön aikaan. Harmi, että teille oli tullut tällainen väärinkäsitys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tätähän minä en tiennyt, mutta kiitos korjauksesta.

      Poista
  2. Noihin kännisiin miehiin ja maahanmuuttaja taksikuskeihin kannattaa yrittää tottua, niitä tulee aina vastaan:) itse olen tässä 18-vuotiaana jo tottunut ja ne ovat melkein arkipäivää:D onneksi pääsitte helpolla, olisi voinut olla paljon pahempikin tilanne!:)

    VastaaPoista