People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

maanantai 8. elokuuta 2011

Life is too important to be taken seriously - My Oscar Gala

Tämmöstä ideaa en oo vielä kenenkään blogissa nähny, joten tässä tulee!

Rupesin tossa ajattelemaan, että mun mielestä tän vuoden Oscarit (jaettiin 27.2.2011) meni väärille tyypeille, leffoille yms. Saimpahan tästä hienon idean, että listaampa tähän nyt tän vuoden parhaimmiston ja voittajat kategorioittain!
Tietysti kirjaan kanssa syyt, että miksi Oscar tälle ja tälle :)
Enjoy!

BEST PICTURE
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Tähän ei tarvinne hirveesti selitystä. Tää elokuva on kyllä ehdottomasti niin visuaalisesti, kuin näyttelijäsuoritustenkin perusteella ansainnu tän tittelin!

ACTOR IN A LEADING ROLE
Johnny Depp - Pirates of the Caribbean On Stranger Tides

Johnny Deppin näyttelijänsuoritus on jälleen päätä huimaava. Rakastuin ehdottomasti Jackin hahmoon uudestaan ja Deppin omien sanojen mukaan hän tosiaan oppii aina Jackista jotain uutta. Samalla hän myös tuo itse persoonallisuudellaan Sparrowille uusia ulottuvuuksia.

ACTOR IN A SUPPORTING ROLE
Alan Rickman - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Täytyy sanoa, että oon ihan tosissani sitä mieltä, että Alan ansaitsee Oscarin tosta roolisuorituksestaan. Severuksen rooli on saanu täysin uuden ulottuvuuden viimeisessä Potterissa ja Alan suorittaa näyttelemisen moitteettomasti!

ACTRESS IN A LEADING ROLE
Emma Watson - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Emma tekee kanssa mahtavan roolisuorituksen uusimmassa Potterissa. Tää ei välttämättä ole Emman parhaita roolisuorituksia, mutta ainakin se yltää mun listoille.

ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE
Helena Bonham Carter - The King's Speech

Mä tykkäsin Bonham Carterin suorituksesta tässä leffassa. Enhän mä tätä leffaa oo kokonaan kattonu, mutta sen mitä netistä oon jaksanu (taustatutkimusta) etsiä tätä postausta varten, niin ihan hyvä suoritus!

ANIMATED FEATURE FILM
How to Train Your Dragon

Tästä leffasta tykkäsin ihan kybällä! Animointi ja tarina on tehty aivan mahtavalla tavalla ja toi lohikäärme vaan on niin sympaattinen.

COSTUME DESIGN
Alice in Wonderland - Colleen Atwood

Tää puvustus oli jotain niin hienoa! Mä tykkäsin ihan älyttömästi erityisesti sen Herttakuningattaren (se jolla oli iso pää) asusta!

DIRECTING
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 - David Yates

David on ohjannu neljä viimesintä Potteria ja sitä ennen oli kolme ohjaajaa. Tää tyyppi on tehny uskomattoman hienoa työtä Pottereiden parissa! Kiitos siitä!

MUSIC (ORIGINAL SCORE)
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 - Alexandre Desplat

Mm. "Lily's Theme" ja älyttömästi muita biisejä tää ukkeli tehny. Kuoleman varjeluksien molempiin osiin musiikit säveltäny tyyppi ansaitsee paikan täältä listasta!

MUSIC (ORIGINAL SONG)
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 - John Williams

John Williams. Se on säveltäny Hedwig's Theme'n ja ansaitsee paikan täällä. Oon kuullu sen musiikkia myös Indiana Jonesissa, sekä Star Warssissa, mut tää Potterin teema sai mut lisäämään sen tähän listaan.

WRITING
J. K. Rowling - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

En tosiaankaan tiiä, et kuka ansaitsis yhtä kirkkaasti käsikirjottajan Oscarin, ku ite Rowling. Se on luonu kaikki Potterit ja ollu mukana käsikirjoitusten tekemisessä, joten viiminen jaettava Oscar menee sille.

Kiitos jos jaksoit lukea ja kattoa kaiken! :)

3 kommenttia:

  1. http://tainas-lifestyle.blogspot.com/

    kiva blogi ! ryhdy mulle lukijaks jos viitit :)

    VastaaPoista
  2. Eiks toi lohikäärmeleffa ja liisa ihmemaassa ilmestyny jo 2010?

    VastaaPoista
  3. Taitaapi muuten olla noin. Kas kun en muistanu, et noi ilmestyki jo 2010.

    VastaaPoista