People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hell, you fucking morons.

lauantai 13. elokuuta 2011

It All Begins From One Dream

It All Begins From One Dream on mun uuden storyn nimi. En tiiä mistä toi nimi on tullu, mut kyl se liittyy päähenkilöön, ku sen nimi on Dream :D


Pojat näyttivät kaikki hyvin erilaisilta. Keskimmäinen - joka siis puhui - oli kohtalaisen pitkä, muttei hirmu lihaksikas. Hänellä oli lumenvalkoiset hiukset, jotka ylsivät hieman yli olkapäiden. Vihreissä silmissä tuikki ilkikurinen katse ja kulmat olivat viekkaasti koholla. Pojan kasvot olivat hyvin hoikat ja iho oli - no.. ihan tarpeeksi ruskea.
Hänen oikealla puolellaan oli poika, jonka laineilevat, ruskeat hiukset laskeutuivat nätisti olkapäille. Hänen silmänsä olivat taivaan - tai enemmänkin jään - siniset, pyöreät ja niitä koristi älyttömän tuuheat ja tummat ripset. Pojan kasvot olivat tavallaan sydämen muotoiset ja lihaksia näytti olevan kaikkein eniten.
Viimeinen poika - joka oli vaaleaverikön vasemmalla puolella - oli aika mitäänsanomattoman näköinen. Kookospähkinän ruskeat, hivenen vinot silmät katselivat jonnekin kaukaisuuteen ja lyhyet mustat hiukset olivat kivasti pörröllä. Poika oli kuitenkin huomattavasti ruskeampi kuin muut.


Siin on teille kuvaukset kaikista kolmesta pojasta, jotka mun sankaritar tapaa ekassa luvussa. Kommenttia olis kiva kuulla, mut en vanno, et vastaan, ku mul ei jotenki kommaamiset onnistu >8[

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti